Много е важно да направите обстойно проучване преди да се доверите на професионалист. Важно е да направите пробна прическа при вече избраният фризьор за да можете да придобиете представа как ще изглеждате на Вашият специален ден, защото този ден е веднъж в живота Ви и не бива да се допускат грешки.

От личен опит ще Ви споделя за своят абитуриентски бал и за грешката, която аз допуснах тогава. Доверих се на фризьор, който ми отказа пробна прическа с мотива, че знае какво прави. В деня на своят абитуриентски бал, прическата нито ми отиваше на визията, нито се доближи до представите ми за това как бих искала да изглеждам на този ден а след не повече от час от направата и тя се развали и превърна деня ми в катастрофа.

Официална прическа за бал

Бъдете безкомпромисни и изисквайте от вашият фризьор пробна прическа не само за да видите как ще изглеждате а за да разберете, колко време би издържала след направата ѝ.

Видове официални прически, които предлагаме

Официална прическа за всеки повод

Всяка прическа, която създавам е уникална и персонална за всяка една дама и не може да бъде приложена 1 към 1 за друг клиент. Прическите, които създавам са подходящи за всеки един повод, като Сватба, Абитуриентски бал, Рожден ден, Кръщене и много други.

Защо да ни се доверите

Всяка жена е уникална сама по себе си и не всяка прическа би Ви отивала. Избора на прическата трябва да бъде съгласуван с избраният от Вас фризьор, който успешно да разчете вашата форма на лицето и вашите уникални черти за да може да ви предложи и в последствие изработи, прическа, която ще бъде най-подходяща за Вас и ще направи вашата визия уникална и незабравима.

Галерия с официални прически: