Тук ще откриете всички процедури предлагани във фризьорски салон Hair by Anne и актуални цени.

Боядисване

Къса коса – 50

Средно дълга коса – 100

Дълга коса – 150

Балеаж/Омбре

Къса коса – 80

Средно дълга коса – 150

Дълга коса – 200

Официална прическа

Къса коса – 50

Средно дълга коса – 80

Дълга коса – 150

Терапия със стволови клетки

За всеки тип коса – 50

Трайно изправяне

Къса коса – 150

Средно дълга коса – 300

Дълга коса – 450

Подстрижка

Без измиване – 15

С измиване и изсушаване – 30

*Всички цени са в български лева.

**Цените са актуални за 2024 година.

✂️ В нашия салон предлагаме разнообразни услуги, които отразяват индивидуалните нужди и предпочитания на нашите клиенти. Един от ключовите фактори, които определят цените на услугите ни, е гъстотата и дължината на косата. Гъстата коса изисква повече време, усилия и материали за обработка, което може да повлияе на крайната цена на услугата. (Точно за това цените, които виждате по-нагоре са примерни и най-точна цена може да бъде определена на място.)

📏 При нас, цените се определят главно според типа на услугата и дължината на косата. Например, за обикновено боядисване на къса коса цената е 50лв, докато за боядисване на много дълга коса цената може да достигне 150лв. Освен това, за услуги като омбре или балеаж, цената може да варира нагоре или надолу в зависимост от дължината и гъстотата на косата.

🎨 Важно е да отбележим, че качеството на материалите, които използваме, играе ключова роля в крайния резултат от всяка услуга. Ние използваме само висококачествени от доказани производители, които гарантират не само прекрасен външен вид, но и здравословна коса.

💇‍♀️ Не се колебайте да ни пишете или да дойдете на място, Ние с удоволствие ще ви консултираме и препоръчаме подходящата услуга за Вас, като вземат предвид вашите желания и индивидуални характеристики на косата ви.

🌟 Не се колебайте да ни посетите, очакваме Ви!